top of page

Nový kabát pro rýže Menu Gold

Od jara roku 2021 budete potkávat rýže Menu Gold v novém moderním designu. Naváží tak na úspěšný design řady luštěnin a zdravé výživy a vzhledově sjednotí celý sortiment Menu Gold.


Co se tedy vlastně změní? Nově má každá rýže svou výraznou barvu, abyste je na první pohled rozlišili. Kulatou rýži teď snadno poznáte podle hráškově zelené barvy, parboiled podle modré barvy, loupaná dostane červenou barvu, basmati originální tyrkysovou, jasmínovou rýži jsme vyladili do moderní růžové. Basmati parboiled a natural zůstávají u svých původních barev, tedy v odstínu temně zelené, respektive tmavě hnědé.


Kvalitu vám ukážeme

K jednoduššímu rozpoznání jednotlivých druhů rýží vám pomůže i výraznější název na přední straně výrobku. Kde nám to technologie umožňuje, jsou na obalu průhledy, abyste viděli na rýži samotnou. U stojatých sáčků mají průhledy podobu talíře na přední straně a průhledná je i celá jejich horní část. U papírových krabiček s varnými sáčky nahrazuje průhledy reálná fotka suroviny.

​U rýže ve varných sáčcích jsme také na přední straně zvýraznili kresbu varného sáčku s informací o hmotnosti a počtu varných sáčků uvnitř výrobku.


Jsme EKO

Ekologie je důležitá a ani my na ni nezapomínáme. Všechny naše obaly, plastové i papírové, je možné při správném třídění recyklovat. Kam uložit prázdné obaly vám poradí ikona „Třiďte správně“, kterou najdete na boční nebo zadní straně výrobku.


Věříme, že zjednodušením designů vám usnadníme orientaci před regály s rýžemi tak, abyste si vždy vybrali rýži Menu Gold podle svého přání ❤

bottom of page