top of page

Písmenková frittata
4 porce
Ingredience
200 g písmenek Menu Gold
100 g cibule
150 g šunky
150 g cukety
150 g rajčat
4 vejce
4 lžíce řepkového oleje
Sůl
Pepř
Postup přípravy receptu:
Písmenka uvaříme podle návodu na obalu, scedíme a vychladíme. Na rozehřátém oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, šunku a cuketu. Rajčata nakrájíme na kostičky a vše přidáme do mísy k vychlazeným písmenkům. Vložíme rozšlehaná vejce, osolíme, opepříme a důkladně promícháme. Směs vlijeme na rozehřátou pánev a necháme zvolna péct. Pánev přikryjeme a po opečení ze spodní strany frittatu za pomocí talíře obrátíme. Dopečeme z druhé strany do zlatova. Podáváme teplé jako vydatnou snídani nebo lehkou večeři.
bottom of page
