
OBJEVTE ST25: PRÉMIOVOU JASMÍNOVOU RÝŽI Z VIETNAMU
CO DĚLÁ RÝŽI ST25 TAK VÝJIMEČNOU?

PŘÍBĚH Z DELTY MEKONGU
ST25 se nerodí na běžných polích. Roste výhradně ve Vietnamu, v úrodné deltě řeky Mekong, kde příroda nabízí ideální podmínky – slunce, voda, živiny. Právě tady vietnamský inženýr Ho Quang Cua a jeho tým věnovali více než 10 let života vývoji odrůdy, která posunula pojem "dobrá rýže" na úplně novou úroveň. A povedlo se – svět si jí všiml.
Rýže ST25 je tedy výsledkem více než dvacetiletého výzkumu vietnamského vědce Ho Quang Cua a jeho týmu, kteří spojili moderní šlechtitelské postupy s hlubokým respektem
k tradičnímu zemědělství.
Pěstuje se v úrodné deltě Mekongu, kde mají rýžová pole ideální podmínky – teplé podnebí, kvalitní půdu a tradiční šetrné postupy.
TIPY NA RECEPTY S RÝŽÍ ST25
Prémiová rýže ST25 je výjimečnou přílohou. Díky své jemné jasmínové vůni, mírně lepkavé struktuře a delikátní máslové chuti dokáže každému jídlu dodat skutečnou hloubku. Ať už vaříte rychlou večeři po práci nebo víkendové menu pro hosty, ST25 je rýže, která vás nezklame. Skvěle se hodí k asijským receptům, ale i k moderní české kuchyni.
Připravili jsme pro vás pár chutných tipů, ve kterých ST25 opravdu zazáří. Jemně kořeněné butter chicken s krémovou rajčatovou omáčkou a voňavou rýží je dokonalá kombinace pro všechny, kteří milují indickou kuchyni. Japonské tonkatsu, křupavý vepřový řízek s pikantní omáčkou, získá s touto rýží zcela nový rozměr. A pokud hledáte lehčí, ale syté jídlo na každý den, zkuste krůtí kuličky se špenátem a ST25.
Nechte se inspirovat jemnou chutí a voňavou texturou vietnamské rýže ST25 a zkuste ji použít i ve svých oblíbených jídlech. Ať už zvolíte asijské woky, poctivé omáčky nebo třeba jen zeleninu na pánvi, ST25 z nich udělá pokrm, ke kterému se budete rádi vracet.